در دیه و بیمه خودرو توسط (360 امتیاز)
با سلام و تشکر از جواب سؤالی که پاسخ دادید. میخواستم بدونم مدت زمان که برای تحقیق طول می کشه چند روز میباشد. ممنون و تشکر از جوابی که دادید
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام
ارزوی صحت وسلامت برای شما عزیزبزرگوار
ما چند بار این مطلب رو یادآور شدم که
☆☆☆☆  بیمه دوست ماست مادامیکه خسارت نخورده باشیم ☆☆☆☆
اولا اگر شما از قانون مطلع باشی دیگه کسی نمیتونه شما رو معطل کنه . اگر قانون آشنایی ندارید توصیه من به شما سپردن کار به وکیل یا گرفتن مشاوره حقوقی هستش
دوما شما طبق قانون جدید زمانی که رای رو از دادگاه به شرکت ببمه تحویل میدی حدود ۲۰ روز مهلت داره تا پرداخت خسارت کنه و الابه ازای هرروز باید خسارت به شما بده