در دیه و بیمه خودرو توسط (360 امتیاز)
با سلام و درود خدمت کارشناسان محترم بیمه
من میخواستم دادخواست برای دادگاه بنویسم در مورد دریافت خسارت از بیمه سینا با وجود اینکه چند ماه است حکم دادگاه قطعی شده است و دادگاه بیمه سینا را ملزم به پرداخت خسارات کرده است ولی اون شخصی که میخاست دادخواست بنویسه گفت من دقیقاً نمی‌دونم از بیمه شکایت کنم یا از مقصر حادثه؟

 از من خواستند که از یک وکیلی بپرسم و بعد دادخواست بنویسه حالا من باید از بیمه شکایت کنم یا از مقصر حادثه؟

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

بايد دادخواست به طرفيت مقصر حادثه و بيمه گر داده شود