در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام در تصادف جرحی میزان دیه را شصت درصد اعلام نمودند و دادیار پرونده نصف دیه را از شرکت بیمه به دلیل ماده16 مسولیت مدنی درخواست نموده ولی بیمه بعد از دو ماه پرداخت ننموده وگفته حکم قطعی دادگاه لا زم است و مسولیت مدنی ودستور مقام قضایی دادیار یعنی کشک بنده از بازرسی بیمه مرکزی هم شکایت کردم وانها هم بعد از دو ماه همان حرف بی حساب را تحویل اینجانب دادند اکنون حکم قطعی دادگاه صادر شده فکر کنم اکنون دوباره روی مبلغ دیه زوم میکنند و میگویند پزشک معتمد بیمه تایید نکرده در صورتی کا نقض عضو دایم است نه موقت که پزشک بیمه هم نظر بدهد ایا با حکم قطعی دادگاه بیمه میتواند به مبلغ دیه اعتراض وارد کند درضمن حکم پزشک قانونی در شهرستان نتوانسته صادر شود و ر استان صادر شده انهم با سه پزشک تشکر لطف کنید راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (4,460 امتیاز)
سلام

درصورت صدور رای قطعی در دادگاه بیمه موظف به پیروی از رای دادگاه بوده و میبایست دقیقا میزان رای صادره را پرداخت نماید

محمد امانی کارشناس رسمی دادگستری در امور بیمه