در دیه و بیمه خودرو توسط (230 امتیاز)
سلام تسادف کردم ۱۳۹۴در ۱۳۹۵/۱۱گفتن حکم قتعی میباشد  اگر اعتراز کنند تا ۱۳۹۶ تول بکشد از ساله ۹۵ میدن یا ۹۶ ولی دادگاه گفت حکم قتعی میباشد چند نفر به ری قانون پزشکی اعتراظ کردن از ساله۱۳۹۵میدن یا۱۳۹۶ ممنون میشم بگید
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

درصورتی که رای به نفع اونا صادر بشه بله به۹۶ پرداخت میشه و وقتی رای همون رای قبلی باشه به ۹۵ صادر میشه