در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام. درتصادف منجربه فوت 2سال پیش رخ داده بود. همسرم فوت شد
بعداز 2 سال حکم به محکومیت راننده و پرداخت دیه از طرف بیمه صادرشد.سوال بنده اینه آیا این حکم قطعی است؟ و برای تکمیل مدارک بیمه کافیه؟ و اینکه قبل از 20 روز مهلت تجدیدنظرخواهی. راننده به حکم دادگاه اعتراض زده. اگه ملاک قطعیت حکم رسیدگی به تجدیدنظر خواهی باشد. بیمه هم بعداز رسیدگی دادگاه به تجدیدنظرخواهی راننده باید دیه را پرداخت کند. یا اعتراض راننده به حکم ربطی به بیمه و دیه نداره؟ ممنون میشم اگر جواب بدید
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

بهترین پاسخ
در صورتی که خودرو دارای بیمه نامه معتبر باشد،بعد از ارسال کامل مدارک تا 15 روز بیمه گر مکلف به پرداخت خساراتی است که به موجب بیمه نامه تعهد نموده است.