در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

ایا در جلسه شکایت کارگر از کارفرما، کارفرما میتواند با استفاده از وابستگی خود به ارگان خاصی مثلا سپاه بر روند رسیدگی به پرونده و یا نمایندگان اداره کار تاثیر بگذارد. با تشکر
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
نظربه اینکه عموم ماده 157قانونکارمفیدصلاحیت هیات های تشخیص وحل اختلاف کاردررسیدگی به هرگونه اختلاف بین کارگروکارفرماناشی ازاجرای قانونکاروسایرمقررات کارمیباشد.لذا  ورود مقامات ومسیولین اداری وسایرافراد قانونا" مجازبه دخالت درصدوررای ونحوه رسیدگی درمراجع مذکورنمی باشند.