در بیمه بیکاری توسط
سلام

کارفرما بهم گفته صبر کنم و  اقدام نکنم برا بیمه بیکاری.... تا ببینم شاید اقدام به جذب نیرو کنم بیارمت...

نزدیک بیست روزه گذشته و گفته بیمه تم رد میکنم!

این سردگمی برام ایجاد شده... آیا اگه بیمه بیکاری بخوام بگیرم، برا کارفرما زیانی متوجه ش مییشه یا نه... فرقی نمیکنه....
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
خیر هیچ مشکلی برای کارفرما ایجاد نمینماید در واقع 3 درصد حق بیمه شما در صندوق بیمه بیکاری واریز و ذخیره میگردد واگر دارای شرایط برخورداری از مزایایی بیمه بیکاری را داشته باشید به شما تعلق میگیرد