در بیمه بیکاری توسط
باسلام به من حکم بازگشت به کار دادند و گفتند کارفرما باید حقوق دوران تعلیق و بپردازد و حق بیمه این چند ماه بیکاری را پرداخت نماید ولی کارفرما چون کاری برایم ندارد مرا نمی پذیرد آیا عدم پذیرش وی باعث میشود به من بیمه بیکاری بدهند ؟
باتوجه به این مطلب اداره کار :
"ب) اخراج غیرموجه کارگر: چنانچه کارگری بر اثر اخراج توسط کارفرما بیکار شود و این اخراج مورد تایید هیئتهای حل اختلاف وزارت کار قرار نگیرد، دوره اخراج تعلیق از کار محسوب میشود و کارفرما ضمن پذیرش بازگشت به کار کارگر، موظف است دستمزد دوران تعلیــق را بپردازد و حق بیمه دوره تعلیق را نیز به ســازمان تامین اجتماعی پرداخت کند. در هر صــورت، چنانچه کارفرما از پذیرش وی خودداری کند وی میتواند برای دریافت مقرری بیمه بیکاری اقدام کند."
خواهشا سریع به من جواب دهید ممنون از پاسخگو .
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام با توجه به اینکه بیکار شدن شما غیر ارادی بوده و در صورتی که از پایان دوره تعلیق شما کمتر از 30 روز گذشته باشد و داشتن حداقل 6 ماه سابقه بیمه در کارگاه آخرتان می تونید برای دریافت این مقرری اقدام نمایید

اطلاعات بیشتر در :

شرایط بیمه بیکاری