در سایر بیمه ها توسط (490 امتیاز)
چگونه می توان موبایل،تبلت،لپ تاپ و سایر وسایل الکترونیکی را بیمه کرد؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست گرامی سلام و وقت به خیر

” سامان حامي” اولين برند تخصصي بيمه نامه تجهيزات الکترونيکي است که انواع موبايل ، تبلت و لپ تاپ را در برابر خطرات ضربه و شکست، نفوذ مايعات و آب خوردگي ، نوسانات برق ، آتش سوزي ، بلاياي طبيعي و سرقت تحت پوشش قرار داده و توسط ” مرکز صدور و پشتيباني بيمه نامه هاي تجهيزات الکترونيکي شرکت بيمه سامان “ به متقاضيان ارائه مي نمايد.

دارندگان اين گواهي بيمه نامه مي توانند با ارائه کارت هاي تخفيف که در داخل جعبه قرار دارد به هر کدام از نمايندگان و واحدهاي صدور شرکت بيمه سامان در سراسر کشور مراجعه و از تخفيفات زير  بهره مند گردند:

    تخفيف بيمه نامه شخص ثالث براي خودروهاي سواري با سال ساخت کمتر از 10 سال به استثنا پرايد(2 کارت تخفيف ) : معادل 2.5%

    تخفيف بيمه نامه بدنه خودرو ( 2 کارت تخفيف):

        25% تخفيف ويژه براي خودروهاي 20 تا 100 ميليون تومان

       30% تخفيف ويژه براي خودروهاي بالاي 100 ميليون تومان به همراه 2 پوشش رايگان پاشيدن مواد شيميايي و بلاياي طبيعي

بیمه سامان،بیمه پاسخگو