در سایر بیمه ها توسط (100 امتیاز)
من قصد دارم یه گوشی سامسونگ اس 8 بخرم و بیمه اش کنم اما نمیدونم هزینه بیمه اش چقدر میشه و اصلا کدوم شرکت ها خدمات بیمه موبایل رو میدن ؟

 گوشی 2700000 تومان قیمتش هستش و نمیدونم وقتی خریدم میتونم باز کنم استفاده کنم بعد ببرم بیمه کنم یا باید پلمپ باشه برای بیمه ؟ هزینه اش چقدر میشه و کجا میتونم بیمه کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود

دوست عزیز بیمه های تلفن همراه و تمامی گجت ها بر اساس نرخ آنها محاسبه می شوند.برای بیمه کردن گوشی نیازی به پلمپ بودن آن نیست و شما می توانید هر زمان اقدام به بیمه کردن آن نمایید.همچنین توجه نمایید در تعداد محدودی از بیمه ها شرایط استفاده از آن در خارج از کشور نیز وجود خواهد داشت به این منظور که در صورتی که گوشی و یا لپ تاپ شما در کشور دیگری دچار حادثه شده و از بین برود شرکت خسارت شما را پرداخت خواهد کرد.