در سایر بیمه ها توسط
سلام

می خواستم بدونم کدام شرکت بیمه بهترین بیمه برای موبایل، لپ تاپ و تجهیزات الکترونیکی را ارائه می دهد ؟ ممنون از شما
2 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام.در ایران این بیمه نامه توسط شرکت بیمه پارسیان و سامان به صورت گسترده تر رواج پیدا کرده است.که در 2 سال اخیر توسط شرکت تدبیر همراه که با بیمه پارسیان قرارداد بسته در حال انجام است که در برخی از فروشگاه های موبایل به صورت آنی صادر میشود.