در سختی کار و مشاغل سخت توسط (400 امتیاز)
با سپاس از پاسخگوئی

میلغ 4 درصد پرداختی من همونطوریکه قبلا عرض کرده بودم اعلام شده و تامین اجتماعی یکماه زمان پرداخت داده به مبلغ 35 میلیون

الان کارفرما به رای اعتراض داره و به دیوان شکایت کرده درحالیکه سال گذشنه یکه نفر از همکارامون با همین شرایط سخت بازنشسته شده

 آیا می توانند حکمی که صادر شده رو نقض کنن و تکلیف من چی میشه من می تونم اعتراضی کنم چون کار من تموم شده بود و تامین اجتماعی گفت با پرداختش بازنشسته میشی الان چه کنم  با این بلانلکلیفی

ضمن اینکه سابقه من الان با شرایط سخت و زیان آور 38 سال رو هم رد کرده و اقعا می تونن منو نگهدارن و مانع من بشن
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
باسلام

  ارای مراجعی که حسب قانون بابررسی کارشناسی اظهارنظرمینمایند ،قابل تجدیدنظرخواهی درمراجع بالاترمیباشد، اماتازمانی که توقف اجرای حکم توسط دیوان صاد رنشده بایستی توسط سازمانها ودستگاههای اجرایی اجراگردد. بدلیل مطرح بودن پرونده نمی توان ازاجرای آرا جلوگیری نمود مگراینکه خواهان همزمان با تقاضای بررسی ، توقف اجرای حکم را تقاضاودیوان نیز موافقت نموده باشد.