در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام لطفا راهنمایی کنید بعد از 15 سال کار در پروژه به صورت مدام آیا سختی کار و باز نشستگی شامل می شود.کار اینجانب کنترل کیفی و بازرسی می باشد ممنون
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
آنچه درسخت وزیان اوری ملاک قرارمیگیردمحل انجام کارشاغل است ،به عبارت دیگر ممکن فردی باعنوان شغل مشابه کارش بابررسی واندازه گیری الاینده سنجی سخت وزیان آورمحسوب گرددوشایدهمان شغل درجای دیگرسخت وزیان آورنباشدبنابراین اندازه گیری واطهارنظرکمیته های مستقر درادارات کارملاک است.