در سختی کار و مشاغل سخت توسط
شغلم جوشکارمخازن ولوله های فشارقوی است.ولی درطول 16سال سابقه ام درچندین پروژه کار ولی پروژه ها تمام شده امکان بررسی ودرخواست تعیین سختی -کاراست.

سوال دوم..حدود 3سال درپروژه فولاد کارمی کنم.وپروژه روبه تمامی است.رفتم به اداره کار ودرخواست بررسی وتعیین- سختی دادم ولی بخاطر اینکه سابقه بیمه ام با احتساب سربازیم 16سال است وزیر 20سال سابقه دارم قبول نکردن واین پروژه هم تمام شد .مثل اون سابقه قبلی میشود.چگونه مشکلم راحل کنم.باتشکر
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام با اتمام پروژه برای شما برای تایید کردن مشاغلتان هیچ گونه مشکلی بوجود نمیاید فقط اینکه در محاسبه 4%مبلغ آن بعهده کارفرما میباشد چنانچه امکان دسترسی به کارفرما در زمان بازنشستگی نباشد مبلغ سخت وزیان آور رو خودتان میتوانید پرداخت نمایید