در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (160 امتیاز)
باسلام

برای بنده رایی از هیات حل اختلاف مرجع هم عرض صادر شده و در مرحله اجرای احکام است البته کارفرما به دیوان عدالت اعتراض نموده.  آیا کارفرما میتواند اعتراضش به دیوان را برای اجرای احکام مطرح نماید و از اجرای رای ابقا به کار تا مشخص شدن نتیجه دیوان،امتناع کند؟
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
رأی هیئت حل اختلاف ، قطعی و لازم الاجرا می باشد و کارگر پس از ابلاغ رأی می تواند آن را از طریق اجرای احکام دادگستری ، آن را اجرایی کند.

لذا اعتراض کارفرما به دیوان عدالت اداری مانع از اجرای آن نخواهد بود. البته در در برخی موارد ممکن است دیوان رآی به توقف اجرای رأی صادره باشد که این مورد به ندرت پیش می آید.