در سختی کار و مشاغل سخت توسط (400 امتیاز)
با سپاس

بیمه تامین اجتماعی برای  حق بیمه مشاغل سخت و زیان آور بنده مبلغی را مشخص کرده و به کارفرما اعلام نموده ظرف 48 ساعت یا باید مبلغ فوق را پرداخت نماید یا تعیین تکلیف نماید در غیر اینصورت جریمه خواهد شد

حال سوال من اینست که کارفرما از این موضوع به شدت ناراحته و اعلام کرده پرداخت نمیکنم

الان تکلیف چیه می تونه جلوی حکم رو بگیره من چکار باید بکنم
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
باتامین اجتماعی به توافق بررسی وخودتان مبلغ راپرداخت نمائیدبعدازحکم  بازنشستگی بامراجعه به مراجع حل اختلاف مستقردرا دارات کاروطرح شکایت اعاده مبلغ مذکور رانمائید