در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)

بعد از وارد کردن اطلاعات در بخش محاسبه آنلاین حقوق بازنشستگی تامین اجتماعی این جواب رو داد (

  • حقوق دریافتی شما بالاتر از سقف حداکثر حقوق مصوب سالانه شواری عالی کار می باشد. از این رو می بایست حقوقی را که مبنای کسر حق بیمه می باشد، برای تعیین حقوق بازنشستگی مدنظر قراردهید.) متوجه نمیشم یعنی چی ؟
1 پاسخ
توسط (5,180 امتیاز)
سلام
در محاسبه میزان حقوق بازنشستگی ملاک مبلغ حقوق اعلامی به بیمه تامین اجتماعی می باشد

حداکثر این حقوق معادل 6/509/517 تومان می باشد
در صورتی که مبلغ حقوق دریافتی شما از مبلغ فوق بیشتر باشد، این پیام برای شما نمایش داده می شود

توجه داشته باشید محاسبه گر بر اساس تومان می باشد نه ریال

مبلغ کسورات پرداختی شما به بیمه در فیش حقوقیتان مشخص است