در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام و تشکر از شما

چند سال بیمه من از دو کارگاه یکی پیمانکاری که کارم خدمات فنی و تهیه صورت وضعیت و پارت تایم است و دیگری شغل کارمندی در یک شرکت خصوصی بیمه شرکت خصوصی مستمر ولی در شرکت پیمانکاری با وقفه است

 سوال اینست که مستمری قابل دریافتی معدل دریافتی من از دو لیست خواهد بود با انکه در دو شهر مختلف است ، چگونه قراردادی باید داشته باشم که بیمه بپذیرد دریافت واقعی و پرداخت بیمه من است ،

در مورد سنوات ایا بیشتر از سی روز کارکرد در ماه قابل محاسبه است یا خیر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

نه در 2 سال آخر کارکرد بیش از 30 روز در ماه قابل بررسی نیست و معمولا با بازرسی یا بدون بازرسی یکی از آنها ابطال شده و محاسبه با یکی از آنها صورت می پذیرد و حتی ممکن است به جریمه شدن کارفرما منتهی گردد .

با تشکر