در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
باعرض سلام و ادب

اولا تفاوت حقوق دریافتی کسی که هم اکنون 61 سال سن و 19 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارد با کسی که با همین سن با 20 سال سابقه بیمه چیست؟به عبارت دیگر آیا حقوق 19 روز را میدهند یا کمتر ؟

دوما چون پدر بنده در سن 61 سالگی شاغل است با 19 سال سابقه و هم اکنون از طرف کارفرما برایش سابقه بیمه هم رد میشود. آیا صلاح هست که یک سال دیگر صبر کند تا سابقه بیمه اش 20 سال شود یا در مستمری دریافتی تفاوت زیادی بوجود نمی آید؟
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
با توجه به اینکه شرط سنی را دارا می باشید با سابقه زیر 20 سال به تعداد سالهای سابقه بیمه حقوق تعلق میگیرد اما در صورتی که سابقه به 20 سال تمام برسد می توانید از حد اقل حقوق بهره مند شوید. پیشنهاد میکنم که تا 20 سال تمام به کار یا پرداخت حق بیمه ادامه دهید.