در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
صاحب کار بعد از شکایت من در اداره کار وبا اینکه یه برگه سفید امضا که بعد پنج ماه خودش پر کرده بود اورد ولی قاضی به غیر تعطیل کاری و اضافه کاری حکم به پرداخت همه مزایا به من داد.

حالا من از من شکایت کرده و بچه ها کارگاه که دوستش و خواهر زاده وبرادرش هستن شاهد گرفته که من یک یخچال  دزدیدم.ولی اصل قضیه  اینکه یخچال سوخت گفت تقصیر منه حالا من یه یخچال باخودش از خونه بابام اوردم که اون سوخته راهم دادم به نمکی سی هزار تومان گرفتم.

حالا چیکار کنم با اتهامات دزدی و اون رسید سفید امضا که بعد پنج ماه پر کرده داده به اداره کار.ضمنا شکایتی از صاحب کار کردم بابت برگه سفید امضا که مضمون خیانت در امانت و جعل و سو استفاده از برگه سفید امضا می باشد.

حال نگران انم که صاحب کار اون رو از پرونده بردارد خواهشا توضیح مفصلی بدهید
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
اتهام دزدی موجب توقف رسیدگی به پرونده شما در اداره کار نمی شود.

بابت رسید سفید امضا می توانید در دادگستری شکایت کنید. البته باید بتوانید اثبات کنید.

شما در چه مرحله ای از رسیدگی در اداره کار هستید؟