در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام،آیا بیمه ایران بیمه بازنشستگی دارد که ماهانه مبلغی واریز کنی وبعد ازچند سال بازنشسته بشی وماهانه حقوق بازنشستگی  بگیری،میخواستم دراین مورد اطلاعات کامل و دقیق بدست بیارم خواهشن دراین مورد راهنمایی وشرایط کاملشو بهم بدید.
5 پاسخ
توسط (6,770 امتیاز)

با سلام

بیمه مان محصول جدید بیمه ایران این امکان را به شما میدهد که با واریز مبالغی بصورت سالیانه/ شش ماه یکبار/ سه ماه یکبار و یا ماهیانه پس از چند سال بازنشسته شده و مستمری دریافت نمایید.

میزان پرداختی و مدت پرداخت شما بستگی به عوامل مختلفی مانند میزان مستمری که تمایل دارید دریافت کنید و سن و ... دارد. کارشناسان ما می بایست پس از دریافت اطلاعات لازم از شما بهترین بیمه نامه را به شما پیشنهاد دهند.