در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام
آیا برای فعالسازی طرح طبقه بندی در شرکت تامین نیروی انسانی با بیش از 50 نفر ،نیاز به ارائه دادخواست همه نفرات می باشد یا مثلا با 12 نفر هم کارفرما ملزم به اجزا می گردد.؟

به چه صورت امکان محاسبه پایه حقوق مبنا در طرح طبقه بندی برای شغل بازرس جوش قابل محاسبه می باشد؟

در صورت فعال شدن طرح،آیا کارفرما می تواند در صورت محاسبه مزد مبنایی کمتر از پایه حقوق قبل از اجرای طرح به کارگر پرداخت نماید؟

متشکرم
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
درشرکت های خدماتی پشتیبانی که بادستگاههای اجرایی قراردادمنعقد مینمایند اگریک کارگرهم داشته باشندبایستی ازطرح طبقه بندی تبعیت نماید.درخصوص کارگاههاواحدهای بابیش از50کارگرطرح طبقه بندی الزامی است

دادخواست اگرتقاضاواحدباشدامکان دسته جمعی وجوددارد، حقوق مبنادرواحدهایی که دارای طرح طبقه بندی مشاغل میباشندهمان گروه وپایه میباشدوکارفرمانمی تواندمبالغ کمتردرگروه وپایه پرداخت نماید