در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام.
بنده به اتفاق همسرم در یک‌روز بارانی وبعد از رسیدن به سرعت گیر وقتی که خواستم ترمزکنم و سرعتم را کم کنم به علت خیس بودن و لیز بودن جاده زمین خوردیم وپای همسرم متاسفانه شکست  بیمه دارم ولی گواهینامه ندارم

میخواستم لطف کنید و راهنمایی کنید که حالا دیه همسرم به چه صورته آیا تعلق میگیره دیه به ایشون.
باتشکر
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بيمه گر موظف است خسارات همسرتون رو بدون قيد و شرطي پرداخت كند ولي بعدا از شما به علت نداشتن گواهينامه كانل يا قسمتي از خسارات رو ريكاوري كند