در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
تصادفی که موتور با عابر باشد ..راننده موتور سیکلت نه گواهی نامه نه بیمه داشته باشد و طرف مقابل پاش شکسته باشد ...کروکر تصادف ۵۰۵۰ زده شده .آیا دیه براش تعلق گرفته میشه زندانی داره ...و اینکه اگر طرف خودش رو از عمد جلو موتور انداخته باشه ممکنه خودش مقصر اعلام بشه..ممنون میشم جواب بدین
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

دیه عابر بطور کامل پرداخت میشه و صندوق تامین خسارت جانی چون بیمه و گواهینامه ندارید به نسبت درجه تقصیرتون میاد و ازتون مطالبه میکنه .

اما درمورد عمدی بودن وقوع حادثه باید عرض کنم اگه شما بتونید ثابت کنید که حادثه عمدی بوده دبگه تقصیری به فعل شما منتسب نمیشه

در مورد حبس هم بعلت نداشتن گواهینامه و اقدام به رانندگی به مجازات حبس محکوم میشید ولی قابل تبدیل به جزای نقدی است معادل ۱۰۰هزار تومان تا ۱میلیون تومان