در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

 من کارفرمای مهد کودک هستم و 3 نیرویم از ماده 80 استفاده می کردند از اول سال هم به تامین اجتماعی مراجعه و سوال کردم گفتند که امسال نیز مثل سال گذشته می توانید کارکنانی که ماده 80 بودند استفاده کنید اما دیروز تماس گرفتند که چرا شما از ماده 80 استفاده کردید و بدهکار هستید وقتی هم که می گویم خودتان گفتید خیلی راحت می گویند ما ؟ما کی گفتیم .

حالا باید چکار کنیم ضمنا با توجه به اینکه مربیان مهد در روز 3 ساعت و نیم بیشتر نیستند و 5 شنبه و جمعه هم تعطیل هستند حق بیمه ماهانه آنان 10 روز می شود.
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام اعتبار استفاده از تسهیلات ماده 80 قانون برنامه توسعه پنجم تا سال 1394 بود و یک سال تمدید تا 1395 گردید لذا استفاهد از ماده 80 از سال 96 امکان پذیرنمیباشد و چون در خصوص ارشاد نادرست تامین اجتماعی اقدام به استفاده ازماده 80 نموده اید متاسفانه بدلیل عدم داشتن مستند این ارشاد نمیتوانید کاری صورت دهید لذا متاسفانه باید نسبت به پرداخت اعلامیه بدهی اقدام و از ماه اتی با30درصد پرسنل خود را بیمه نمایید

در برنامه توسعه ششم که از یال96 شروع شده تسهیلات بیمه ای ومعافیت برای کارفرما دیده نشده است