در پرداخت حق بیمه توسط (-1,060 امتیاز)
باسلام.......با توجه به اتمام برنامه ۵ساله توسعه و پایان مدت زمان اجرای ماده ۸۰ که درصدی از حق بیمه کارگران توسط دولت تقبل و پرداخت میشد، آیا طرح  و یا ماده و تبصره ی جدید در اینمورد ابلاغ یا اجرا نشده؟
2 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
با سلام  تاکنون  طرح  جدیدی  به جز طرح  کارورزی در دستور کار قرار نگرفته  و آیین نامه طرح  مذکور  نیز  هنوز  ابلاغ  نشده  است