در پرداخت حق بیمه توسط (110 امتیاز)
سلام و خسته نباشید
این ماده 80 چگونه میتوان استفاده کرد هرجا میریم هرکی یه چیزی میگه؟
یکی میگه باید کارگر سه ماه ازاد بریزید بعد میتونید ماده 80 کنید
یکی دیگه میگه باید حتما از کاریابی نامه بیارید و کاریابی هم مبلغ 300 هزار تومن هزینه دریافت میکند
جایی دیگه میگه اگر یه بار بیمه ازاد رد شده باشه اصلا نمیشه دیگه از ماده 80 استفاده کرد
لطفا مراحل دقیق و شرایط استفاده از ماده 80 رو ممنون میشم بگید
همچنین اگر شماره تماس بزارید تا من بتونم تلفنی ازتون راهنمایی بگیریم ممنون میشم
2 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام یکی از شرایط این است که نیروی جدیدی که استخدام مینمایید حتما با مجوز اداره کار یا کاریابی بایدباشه چنانچه کارفرما بدون مجوز واحدهای فوق جذب نیرو نماید وبازرس تامین اجتماعی متوجه این بشه از این معافیت نمیتوان استفاده کرد دوم بایستی کارگری اخراج نگردد سوم اینکه برای شروع استفاده از این معافیت باید یکی از کارگران رو به مدت سه ماه بیمه آزاد نماید