در پرداخت حق بیمه توسط (1,110 امتیاز)
آیا حذف ماده 80 برای افراد جدید هست یا شامل افرادی که بیمه هستند هم میشه؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

اصولا در کارگاههایی که ماده 80 در آنها رعایت شده بایستی شرایط ماده 80 برقرار باشد. یعنی چنانچه کارفرما بنا به عللی ترک کار بیمه شده ای را اعلام نماید بایستی قبل از آن شخصی با شرایط اداره کار معرفی و جایگزین گرددو شخص جایگزین بایستی یکماه قبل از شروع بکار بیکار بوده باشد.