در پرداخت حق بیمه توسط
باسلام ..دوستان ...درمورد تمدید یا عدم تمدید قانون بیمه ماده ۸۰   برای ۹۶  آیا اطلاعی دارید

قانون ۷۱ برنامه ششم توسعه ایا ارتباطی برای جایگزینی با قانون فوق دارد ؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام خیر ارتباطی ندارد

ماده 80 لایحه برنامه پنجم توسعه با توجه به نیاز های آن برنامه تنظیم شده

و ماده 71 برنامه ششم توسعه با توجه به نیاز فعلی کشور تنظیم شده است

ماده ۷۱ برنامه ششم توسعه

برای ترغیب کارفرمایان و کارآفرینان بخش خصوصی و تعاونی به جذب نیروی‌ کار جوان، چنانچه طی اجرای قانون برنامه نسبت به جذب فارغ‌التحصیلان دانشگاهی با مدرک حداقل کارشناسی به صورت کارورزی اقدام نمایند، از پرداخت سهم بیمه کارفرما برای مدت دو سال از تاریخ شروع به کار معاف می‌باشند.

تبصره- آیین‌نامه‌ اجرائی این ماده شامل شیوه معرفی، زمینه‌‌های کاری اولویت‌دار و نحوه تأمین هزینه به  پیشنهاد سازمان، سازمان اداری و استخدامی کشور و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی طبق بودجه سنواتی به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

 همه چیز در مورد معافیت‌ بیمه

کلیات قانون لایحه برنامه ششم توسعه + متن کامل + pdf