در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

با توجه به عدم تمدید ماده 80 تامین اجتماعی می خواستم ببینم نحوه استفاده از ماده 86 به چه صورتی هستش؟

 آیا در صورتی که کارمندان حال حاضر شرکت که از ماده هشتاد استفاده می کنند، دارای مدارک لیسانس به بالا و زیر 30 سال باشند، می توان از ماده 86 برای آنها استفاده کرد یا این قانون مختص افراد جدید استخدامیست؟

با تشکر از دوستان و همکاران عزیز پرتلاش در مجموعه بیدبرگ

صدری- مپوا
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

امسال ماده 80 تمدید نشده است و ظاهرا صرفا مربوط به برنامه پنجم توسعه و 1 سال تمدید آن بود . آئین نامه ماده 86  هنوز ابلاغ نشده است با این حال کاملا واضح است که برای استخدام نیروهای جدید و نه قبلی و در چارچوب کارورزی طراحی شده است و ربطی به ماده 80 ندارد .

با تشکر