در پرداخت حق بیمه توسط (110 امتیاز)
باسلام
اینجانب دارای کسب با نام (تولید و تعمیر مبل و اثاثیه غیر فلزی) در مجوز کسب می باشم و می دانم که جز مشاغل کمک دولت به حساب می آید ولی تامین اجتماعی شهرستان همکاری نمی کند
لطفا راهنمایی کنید که چطور می توانم از قانون کمک دولت که حق بیمه سهم کارفرما را خود دولت متقبل می شود استفاده کنم و با توجه به اینکه تامین اجتماعی شهرستان همکاری نمی کند از کجا باید پیگیری کنم .
باتشکر از شما
2 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
باسلام به خاطر اینکه تعمیر در جواز کسب عنوان شده به عنوان تولیدی در همان جواز توجه نمیکنند چنانچه تقاضای بازرسی میکنید سعی کنید در محل کار خود کار تعمیراتی نداشته باشید وحتما چند عدد میز اداری یا تخت تولید شده که خودتان تولید کردید در زمان بازرسی در کارگاه باشه چنانچه نپذیرفتن به اداره کل استان که در مرکز استان میباشد مراجعه کنید