در لیست بیمه توسط
ضمن سلا م و خسته نباشید  فرمول ماده 80  برای حساب کردن د لیست بیمه ارسالی به چه صورت  است
مثلا برای افراد 30 روز چگونه صورت می گیرد یعنی چه چیزی را در چه چیزی بایستی ضرب کرد و کلا چگونه حساب
می شود مثلا دستمزد ماهانه را درچه ضرب  میکنیم و و ان را از کجا کم یا زیاد کنیم وسهم کارفرما را بایستی دستی
نوشت  و چند درصد است برای ماههای 30 روزه سال  لطف کنید  فرمول ریاضی ان را بنویسید   یعنی بصورت
معادله ریاضی و راه روش کلی ان چگونه  محاسبه می شود با مثال
متشکرم از اهواز  قاسم
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
حق بیمه سهم کار فرما جز بخشودگی میباشد پس تمام مزایا را به نسبت بخشودگی در سهم کار فرما باید اعمال نمایید