در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام و عرض ادب و احترام خدمت بزرگواران
اگر لطف فرموده درصورت داشتن اطلاعات پاسخ سوالات زیر را بیان بفرمائید سپاسگزار خواهم بود

سربازی در سال 74با توجه به این امر که  محل خدمت وی نظام مهندسی تهران بوده و در پاسخ دعوت به همکاری اعلام شده از سوی این بخش وابسته ی ارتش به صورت داوطلبانه برای همکاری با پروژه ای به باهوکلات چابهار اعزام می شود و در سال 75
در سانحه تصادف در همان منطقه فوت می نماید...

1-با عنایت به اینکه در برگ صورت سانحه شرح واقعه را«تصادف در حین انجام ماموریت...» ذکر کرده،همچنین در برگه گزارش ارسالی
از سویی دایره بازرسی مربوطه به دایره عملیات پرسنلی ارتش
چنین قید گردیده:
«نامبرده موصوف در حین ماموریت و انجام  وظیفه در منطقه دور افتاده و محروم فوت نموده»
آیا چنین فردی به جای سرباز فوت شده در حین انجام وظیفه،شهید محسوب خواهد شد در صورت پیگیری با توجه به بند 4  ماده 1 آیین نامه تعیین مصداق عملی شهید و خانواده شاهد مصوب 83؟

 2-با توجه به عدم پیگیری در سالهای مربوطه تا سال 90که اقدام به برقرای حقوق صورت گرفته آیا معوقات نزدیک به پانزده سال قابل مطالبه است یا ملاک روز اقدام و برقرای حقوق است ؟

3-مطالبه دیه برای چنین موردی با عنایت به اینکه هر دو ماشین برخوردی در روز سانحه متعلق به ارتش بوده و ...
وجاهت قانونی دارد یا خیر؟

و اینکه در ماه اخیر حقوق برقرار شده برای پدر و مادر را که جزٔ وراث معرفی شده اند را قطع کرده اند به دلیل دریافت حقوق چهارصد هزار تومنی از تامین اجتماعی  توسط پدر
و اعلام کرده اند مشمول دریافت حقوق نبوده اند به دلیل تحت تکفل نبودن در زمان فوت فرزند ...
حال بعد از پرداخت 5سال حقوق آیا این عدم پرداخت وجاهت قانونی دارد؟
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

اینکه متوفی شهید محسوب شود یا نه مربوط به قوانین داخلی ارتش و بنیاد شهید است

من صرفا قسمت دیه را به اطلاع شما میرسانم که سازمان نهاد یا یک فرد محکوم به پرداخت دیه یک فرد شود پرداخت آن یوالاداست فرض کنیم در یک سانحه فردی در اسفند96 فوت مینماید اگر مقصر حادثه یا سازمانی محکوم به پرداخت دیه شود و رای قطعی در سال96 صادر شود دیه باید به نرخ96 پرداخت گردد اگر به هر دلیل دیگری رای قطعی در سال97 صادر شود دیه باید به نرخ 97 پرداخت گردد توجه کنید اگر رای قطعی در سال 96صادر شود و اولیائ دم به دلایل غیر قانونی از دریافت آن خودداری کنند و در سال 97 برای دریافت مراجعه کنند عدم مراجه آنها مشمول توضیحات فوق نخواهد شد.