در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
من سرباز لباس شخصی و راننده هستم و یک روز بعد از تماس از طرف مسئولم ساعت چهار صبح برای رساندن ایشان با موتور راهی پادگان شدم ولی در راه تصادف کردم و صورتم اسیب دید آیا به من دیه تعلق میگیرد؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما و شادباش سال نو

آرزوی سلامتی برای شما دارم

سوالی رو که طرح کردید خیلی مبهمه از دومنظر

۱. آیا تصادف طرف مقابلی هم دارد ؟ یاخیر؟

۲. آیا شما یا مقصر حادثه دارای مدارک کامل هستید ؟

اگر طرف مقابلی دارد درصورت احراز تقصیر وی شما ثالث محسوب شده و مشمول دریافت دیه از بیمه مقصر هستید

اگر طرف مقابل نداره درصورت  داشتن کروکی و گزارش اورژانس و تایید پزشکی قانونی و مدارک بیمه و گواهینامه از باب حوادث راننده ی مسبب حادثه تامین خسارت می شوید