در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
در بیمه عمر شخصی که به سربازی رفته باشد،با توجه به اینکه تحت پوشش بیمه نیرو های مسلح هستند آیا از بیمه عمر و تامین آتیه خودش هم میتواند غرامت دریافت کند و این خسارت ها شامل کدام پوشش ها است؟
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود

دوست عزیز با آرزوی موفقیت و سلامتی برای شما

در بیمه های عمر و تامین آتیه در دوران سربازی برخی از شرکت ها سقف پوشش های بیمه ای را کاهش داده و یا پوشش های بیمه عمر را تا انتهای مدت زمان خدمت لغو می نمایند اما بخش سرمایه گذاری همچنان جاری خواهد بود.

در شرکت هایی که پوشش های بیمه ای در زمان خدمت مقدس سربازی جاری بوده باشد طبق شرایط بیمه نامه در صورت بروز هرگونه حادثه غرامت به بیمه شده پرداخت خواهد شد و بیمه نیروهای مسلح تداخلی با بیمه عمر و تامین آتیه نخواهد داشت.