در بیمه نیروهای مسلح توسط
ایا سربازی که به مآموریت فرستاده میشود و در انجا در اثر تصادف فوت میشود  از طرف بیمه ارتش دیه به خانواده ان سرباز  فوت شده تعلق میگیرد؟
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

بلی باید تعلق بگیرد

3 حالت دارد

1- از بیمه مسولیت پوشش ماموریت خارج از کارگاه کارکنان

2- از محل بیمه شخص ثالث خودروی مقصر

3-اگر راننده فرار کرد و اطلاعاتی در دست نیست از محل صندوق تامین خسارت های بدنی قابل دریافت است

جهت اخذ خسارت از صندوق تامین خسارت های بدنی

مدارك مورد نیاز جهت اعلام خسارت وتشكیل پرونده برای مشمولین ماده 10 قانون اصلاح قانون بیمه شخص ثالث به شرح زیر است :

1-تکمیل فرم تقاضا(اعلام) خسارت

2- گزارش/گزارش ‌های كلانتری یا پاسگاه انتظامی حوزه حادثه در مورد علت و چگونگی حادثه ، تنظیمی جهت دادسرا.

3- كروكی افسركاردان فنی در مورد علت اصلی تصادف (در صورتی‌كه ترسیم شده است).

4- نظریه كارشناس/كارشناسان رسمی دادگستری در مورد علت اصلی تصادف (در صورت وجود).

5-برگه‌های بازجویی طرفین حادثه (شامل مصدوم/اولیاء دم متوفی، راننده مقصر، شاهدان).

6- نظریه/ نظریه‌های پزشك قانونی در مورد معاینه مصدوم / متوفی.

7- قرار/ رأی/ رأی‌های صادره.

8- جواز دفن یا رونوشت خلاصه فوت متوفی(صادره از اداره ثبت احوال).

9- فتوكپی تمام صفحه‌های شناسنامه و كارت ملی مصدوم/ متوفی(اگر سن مصدوم كمتر 18 سال باشد، فتوكپی تمام صفحه‌های شناسنامه و كارت ملی ولی یا ولی قهری یا قیم مصدوم و فتوكپی برابر اصل قیم‌نامه).

10- چنانچه مقصر حادثه شناخته شده باشد، فتوكپی تمام صفحه‌های شناسنامه و كارت ملی مقصر.

11- فتوكپی سند یا كارت وسیله نقلیه مقصر حادثه

12- اگر زیان‌دیده در زمان حادثه، راننده وسیله نقلیه بوده‌است، فتوكپی برابر اصل گواهینامه رانندگی زیان‌دیده.(برای حادثه‌های قبل ازتاریخ 20/6/1387)

13- شماره حساب آن مرجع محترم به همراه  نام بانك، نام شعبه و كد شعبه مربوط. (طی نامه رسمی)