در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام آیا کسانی که سرباز هستند از طرف ارتش بیمه عمر می شوند
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
باسلام

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت دفاع و امور پشتیبانی نیروهای مسلح اعلام کرد: سربازان همانند شاغلین از مزایای صندوق بیمه عمر و حوادث نیروهای مسلح برخوردار می شوند.

به گزارش فرهنگ نیوز، سردار رضا طلایی نیک در جمع خبرنگاران درباره لایحه اصلاح قانون بیمه عمر و حوادث پرسنل نیروهای مسلح وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و سازمان های تابعه که کلیات آن تصویب شد، گفت: با نهایی شدن این لایحه از سال 1395 بازنشستگان و وظیفه بگیران نیروهای مسلح اعم از بازنشستگان ارتش، سپاه، ناجا، وزارت دفاع و سازمان های وابسته که تحت پوشش بیمه عمر و حوادث نیروهای مسلح بودند، پس از دوران اشتغال هم می توانند با پرداخت نیم درصد از حقوق ماهیانه و اضافه شدن سهم دولت و صندوق بازنشستگی لشکری از پوشش بیمه عمر و حوادث زمان اشتغال در دوران بازنشستگی هم بهره مند شوند.

وی تاکید کرد: پس از نهایی شدن این لایحه بیش از 600 هزار خانواده و بازنشسته و مستمری بگیر نیروهای مسلح تحت پوشش قرار می گیرند.

طلایی نیک خاطرنشان کرد: با استمرار پوشش بیمه عمر و حوادث در دوران بازنشستگی همانند دوره اشتغال در صورت بروز حادثه منجر به نقص عضو یا فوت بازنشسته غرامتی به خانواده مصدوم و یا متوفی از صندوق بیمه عمر و بازنشستگی پرداخت می شود که این غرامت پرداختی همانند دوره اشتغال در صورت فوت عادی چهار برابر کل حقوق وجوهی است که از حقوق بازنشسته یا شاغل کسر شده و چهار برابر از وجوه پرداختی سهم دولت نیز به خانواده مصدومین و یا متوفی پرداخت می شود.

طلایی نیک اضافه کرد: در صورتی که شهادت برای عضو صندوق بیمه عمر بازنشسته ها و کارکنان نیروهای مسلح پیش آید غرامت 6 برابر وجوه پرداخت شده خواهد بود.