در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
از جلوی منزل حرکت کردم مسیر سر بالایی بود بعد از 20 متر با رعایت اصول راهنما و آینه با سرعت کمتر از 5 کیلومتر گردش به راست (خیابان فرعی) داشتم و ضمنا در سمت راست من یک ماشین سواری دقیقا در نبش خیابان اصلی  پارک بود. و ضمنا در سمت راست من به علت پارک ماشین فاصله ای برای عبور حتی یک دوچرخه هم نبود.

ناگهان از سمت راست من موتوری با سرعت از گلگیر پشت کوبیده و تا آینه سمت راست را داغون نمود. در صورتی که سمت چپ من در خیابان برای عبور مستقیم خالی بود و سمت راست من برای عبور فاصله ای نبود و با توجه به خسارت وارده به ماشین من حاکی از سرعت زیاد موتور می باشد. نظر شما  چیست؟
1 پاسخ
توسط (1,540 امتیاز)
حکم موتور سیکلت در مقابل ماشین حکم عابر پیاده است و اثبات این که مقصر موتور سیکلت است آسان نیست .