در دیه و بیمه خودرو توسط (360 امتیاز)
سلام

من در مورخه ۹۵/۱۰/۳۰ تصادف کردم و در مورخه ۹۶/۰۳/۲۱ حکم دادگاه قطعی شد و یک هفته بعد در بیمه سینا تشکیل و تکمیل پرونده انجام دادم و یک شماره پرونده خسارت به من دادند و گفتند برو تماس میگیرم ولی تا کنون هیچ خبری نشده است و من در شرایط مالی بدی سپری میکنم میخاستم بدونم

 آیا راهی هست که بتونم زودتر خسارت را دریافت کنم ؟

 بیمه سینا شکایت کرده ام و یک شماره پیگیری به من دادند اما بی فایده بود به بیمه مرکزی هم شکایت کرده ام بیمه مرکزی هم مثل بیمه سینا هیچ نتیجه ای نداشت.

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

در تكميل فرمايشات همكار عزيزمان بايد اضافه كنم اجراي احكام نميتواند بيمه را الزام به پرداخت نمايد چون عملا در دادنانه اسمي از بيمه گر به ميان نخواهد امد ولي با شكايت حقوقي ميتوان بيمه رو ملزم به پرداخت نمود و همچنين هزينه تاخير در پرداخت خسارات رو نيز دريافت كرد