در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
حدود چند ماهی با وانت برادرم در شرکت پیمانکاری شهرداری کار کردم بدون اینکه اطلاع از پیمانکار بودن خودم داشته باشم و هیچ سند و مدرکی و قراردادی را هم امضا نکرده ام و فیش واریزی حقوق را دارم.

می خواستم ببینم آیا کارفرما می تواند بدون داشتن مدرکی و قراردادی ثابت کند که من پیمانکار بودم یا استحقاق قانون کار بودن، مالک وسیله نقلیه نبودن است.
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
ابزارکاربه نوعی باواسطه توسط خودتان تامین گردیده است عنصرتبعیت حقوقی واقتصادی(دستورکاروپرداخت )مهم است. درهرصورت رسیدگی به موضوع درمراجع اختلاف مستقردرادارات کارقابل رسیدگی میباشد