در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (5,180 امتیاز)

اگركسي كل هفته را كاركرد نداشته باشد 5 روز از مرخصي كسر ميگردد يا 7 روز ؟

مربوط به این سوال:  آيا روش محاسبه نوبت کاری 22.5 % از حقوق محاسبه می باشد

1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
مرخصی جزو کارکرد محسوب شده و به تعداد ساعات شیفت کاری از مرخصی کسر می شود. البته منطقی تر این است که اگر کارگر تعداد روزهای زیادی از مرخصی استفاده کرده باشد ، نوبت کاری وی از بین رفته و به تعداد ساعات شبکاری حق شبکاری دریافت نماید و کل روزهای مرخصی هم برای او مرخصی 7:20 محاسبه شود.