در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

 من حدود 15 ماه بازار فردوسی مشهد مشغول فروشندگی بودم و اینکه کارفرمای بنده چون آشنا بودن قراردادی بین ما منعقد نشد و حالا بعد این مدت طولانی ک منو بیرون کردن

شاید میشه گفت حقوق سه ماه منو نمیدن میخواستم ببینم میتونم از کارفرما بدون قرارداد شکایت کنم بر اساس شواهد چون ۱۰۰ شاهد عینی وجود دارن که من واسه اون اقا مشغول بودم حالا حق بیمه و  اینارو هم نداده و مرخصی های کم مشخص شده
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
طرح شکایت ارتباطی به نوع انعقادقراردادندارددرصورتی که کارگرنسبت به عدم پرداخت حقوق ومزایا اعتراض داشته باشد . بامراجعه به اداره کاروبررسی درمراجع حل اختلاف راه حل قانونی  پیش بینی شده درقانونکار میباشد.