در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
اگر من ماشینم را در اختیاردوستی بگذارم و دوستم ندانسته تصادف بکنه و خودش هم مصدوم بشه که اولین لحظه به حساب آشنا و دوست بودن خجالت میکشه و شکایت نمیکنه ولی متاسفانه پس از دو ۲ ماه آسیب دیدگیش شدید شده و شاید ازکار بیافته باید چکارکنه

 اگرشکایت کنه بیمه تقبل میکنه خسارت پرداخت کنه
2 پاسخ
توسط (2,580 امتیاز)
سلام وقت بخیر
دوست عزیز منظور شما از ندانسته تصادف کردن مشخص نیست! اما،
اگر تصادفی انجام شده باشد پس نیروی انتظامی گزارش کرده و با پیگیری همان گزارش میتوانید خسارت دریافت کنید، گذشت زمان سبب از بین رفتن حق شما برای دریافت خسارت نمی شود.
موفق باشید