در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید
من یک دستگاه خودرو تیبا دارم که در تاریخ 96/6/19 در بیمه کوثر بیمه شخص ثالث کردم و چند روز پیش در طی یک سانحه با گاردریل جاده تصادف کردم تنها سرنشین خودرو خودم بودم

 و راننده مقصر شناخته شدم و بر اساس قانون جدید بیمه شخص ثالث بخاطر آسیبی که به بافت نرم گردنم دیده شد به پزشک قانونی مراجعه کردم و در طی یک تماس با بیمه کوثر اصفهان متوجه شدم بیمه حاضر به پرداخت دیه به بنده نیست می خواستم بدونم باید چیکار کنم؟؟؟ ممنون از جوابتون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
سلام
آرزوی سلامتی و بهبودی براتون دارم آقا میلاد
شما پزشکی قانونی تشریف ببریدآیا نامه شو ببرید دادسرا تا دادگاه بهتون حکم بده. کروکی حادثه رو افسر راهور براتون ترسبم کرده. گزارس اورژانس دارید؟
این مدارک رو تهیه کنید و برید دادسرا
ضمنا آقامیلاد بیمه دوست ماست مادامیکه حادثه ای رخ نده