در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
ممنون که وقت گرانبهاتونو بدون پرداخت هیچ هزینه ای برای پاسخ دادن به مردم میگذارید ،بله پزشک قانونی رفتم و 5 درصد دیه بریدند همین طوری که توضیح دادم خدمتتون من 96/6/19 خودروی خودمو بیمه کوثر کردم و 96/8/24 تصادف کردم،گزارش اورژانس ندارم فقط خلاصه پرونده پزشکی بیمارستانو دارم،باید گزارش اورژانس رو تهیه کنم؟ چطوری می تونم تهیه کنم؟ کروکی تصادف رو افسر راهور ترسیم کرده و نقص آیین نامه 129 راهور رو برام زدند،بیمه کوثر اصفهان هم بهم گفتند خودتو الکی اذیت نکن بهت دیه پرداخت نمیشه،ممنون که برام وقت گذاشتید
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

جنانچه شما راننده مقصر حادثه باشيد متاسفانه بيمه گر از پرداخت خسارات استنكاف مي نمايد اما شما با شكايت حقوقي توسط وكيل متخصص بيمه اي ميتونيد ديه غرامت معادل ديه خود را دريافت كنيد