در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر

یک حادثه منجر به جرح و فوت داشتم

سوالی ک برام پیش  اومده اینه ک همه مبلغ دیه رو بیمه میده یا ممکنه پرداخت درصدی از دیه رو به عهده مقصر بذارن؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... کلیه دیات و ارش زیاندیدگان توسط شرکت بیمه گر خودروی مقصر پرداخت میگردد.

لکن طبق ماده 14 قانون بیمه شخص ثالث در صورتیکه علت حادثه یکی از تخلفات رانندگی حادثه ساز باشد بیمه گر میتواند در حادثه اول 2/5 درصد در دومین حادثه 5 درصد و در حادثه سوم به بعد 10 درصد از کل خسارتهای پرداختی را از راننده مقصر بازیافت نماید.