در دیه و بیمه خودرو توسط (390 امتیاز)
درپایان سومین سال تصادف جرحی شخص ثالث وصدور رای دادگاه شرکت بیمه مبنای پرداخت را سال قبل درنظر میگیرد،چون در رای تجدیدنظر تغییری در احکام دادگاه ازنظر پزشکی صورت نگرفته و فقط شما به شاکی رضایت داده اید.

ملاک شرکت تاریخ حکم اول و مبنای دیه آن سال که پارسال است میباشد.

آیا این روش پرداخت قانونی است . پایمال کردن حق یک مصدومی که هنوز گرفتارصدماتشه؟راهکاری جهت برخورد با اینجور شرکتها وجوددارد؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... طبق ماده 13 قانون بیمه شخص ثالث دیه تعلق گرفته به شخص ثالث به قیمت یوم الاداء پرداخت میگردد. البته در صورتیکه افزایش دیه با تاخیر تعمدی و یا بی مورد از سوی زیاندیده صورت گیرد و یا با اعتراض و تجدید نظر بی مورد موجب تاخیر در پرداخت گردد بیمه گر تعهدی در اینخصوص ندارد.

لکن در صورتیکه مطمئن هستید بیمه گر مسبب تاخیر در پرداخت و افزایش میزان دیه بوده است اعتراض خود را اعلام و مابه التفاوت آن را دریافت کنید.