در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
سلام و درود خدمت کارشناسان محترم .

توی تصادفی خودروی بنده از ناحیه شاگرد آسیب شدید بهش وارد شد (درب و گلگیر جلو و عقب سمت شاگرد) خودرو از کنترل خارج شد و سمت راننده هم جلوبندی و چرخ عقب آسیب دید زمانی که مامور راهور کروکی توافقی برای ما کشیدن ما صبح قرار گذاشتیم دم در بیمه که راننده دیگه ای از عقب سمت راننده به من زدن و فرار کردن ( شماره پلاک راننده رو با عکس از صحنه دارم ) ، الان بیمه جلوبندی رو گردن نمیگیره چون محور عقب آسیب دیدگی بیشتری پیدا کرده در اثر تصادف دوم ، ادعای خسارت باید چجوری ثبت بشه ؟ عدم تداخل خسارت ها باهم چجوری میشه ؟ میتونم از طریق شورای حل اختلاف کارشناس بگیرم هزینه تعمیر ماشین رو خودم بدم بعدا ازشون بگیرم ؟ مقصر حادثه اول میتونه افت قیمت رو با مقصر متواری نصف نصف پرداخت کنه ؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام

برای تعیین خساراتتون میتونید تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رو ازشورای حل اختلاف بخواهید .

تا قبل از معاینه کارشناس اقدام به تعمیر کردن باعث تضییع حقوقتون میشه.

با طرح شکایت از راننده متواری هم میتونید احقاق حق کنید