در سایر توسط (100 امتیاز)
باسلام

آیا کارفرما حق جریمه و کسر از حقوق پایه کارگر را تحت عنوانین مختلف از قبیل جریمه کیفی و مدیریتی را دارد؟

باتشکر
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
براساس ماده 44قانونکارحکم برداشت ازحقوق کارگربایستی به موجب رای دادگاه باشد.کارفرمانمی تواندازحقوق کارگر به عناوین مختلف کسرنماید.اگرچنانچه به حکم دادگاه باشداین مبلغ نبایدازیک چهارم کل مزدکارگربیشترباشد.