در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
باسلام

8 سال است بصورت قرارداد یکساله مشغول به کار بودم سال آخر،  قراردادمان سه ماهه منعقد می شد آخرین قرارداد سه ماهه ام مربوط به تابستان 96 می باشد 28 شهریور اعلام نمودند از پایان قرار داد که 31 شهریور می باشد قراردادتان تمدید نمی شود و تعدیل شده اید

سوال اول: شرکت می تواند با یک نفر 7 سال قرارداد یکساله ببندد و بعد از 7 سال قراداد های بعدی سه ماهه تنظیم گردد.

 سوال دوم: در قرارداد سه ماهه چند روز قبل از اتمام قرارداد،  کارفرما نسبت به تعدیل نیرو به کارمند باید اعلام نماید و اگر مدت زمان قانونی رعایت نگردیده باشد باید چه اقدامی انجام دهم.
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
قراردادموقت کاردارای محدوده زمانی مشخص میباشدکه درپایان قردادهریک ازطرفین که حاضربه تمدیدقراردادنباشند رابطه کاری قطع میگردد.مگراینکه بعدازتاریخ خاتمه قراردادسهوا" تمدیدقراردادصورت نگیردکه به اندازه مدت قراردادقابل تمدیداست که حالت استثنامیباشد